bet365

Kompany missar Liverpoolmötet

Har inte återhämtat sig från sin skada

Vincent Kompany har ännu inte återhämtat sig från sin vadskada som gjorde att han inte kunde medverka i landslaget, nu måste han även stå över lördagens heta möte.

Imorgon är det dags för den 13 omgången av Premier League och lördagens hetaste möte står mellan Manchester City och Liverpool. Dock kommer Citys kapten inte kunna medverka å grund av en vadskada. Vincent Kompany är fortfarande inte frisk efter att ha ådragit sig en skada i vaden, vilket fick honom att dra sig ur sin internationella plikt med Belgien föregående vecka. Manchester Citys tränare Manuel Pellegrini har nu även bekräftat att backen inte kommer vara frisk nog att kunna möta Jürgen Klopps lag på Etihad lördag eftermiddag. City är även sedan tidigare utan David Silva, deras playmaker, som fortfarande dras med ett ankelproblem sedan det förra landslagsuppehållet och strikern Wilfried Bony kommer inte heller kunna spela på lördagen.

”Aguero är frisk”

Men City tar emot sin stjärnstriker Sergio Aguero, som inte har spelat sedan tidigt i oktober då han gjorde 5 mål i en 6-1 vinst över Newcastle. Han har också uteblivit på grund av skada men är nu redo att återvända.

– Sergio Aguero är frisk, han är redo att komma tillbaka, säger Pellegrini till The Mirror.

– David Silva fortsätter att ha lite smärta i sin ankel så jag tror att det är en risk att låta honom spela. Tyvärr är även Samir Nasri skadad, likväl Vincent Kompany och Wilfried Bony, fortsätter Pellegrini.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply