Klopp: ”Vi är inte bra nog för Champions League”

Klopp: "Vi är inte bra nog för Champions League"

Liverpool-tränaren om sitt lag

Liverpools tränare Jürgen Klopp har uttalat sig om Champions League och menar på att Liverpool inte är bra nog för den internationella turneringen, men menar på att de har en god chans att kvalificera sig i år.

Förra året lyckades Liverpool inte med att knipa någon Europa-plats, då de hamnade på en åttondeplats i Premier League, och har därmed enbart kunnat fokusera på ligan och inhemska cuper under årets gång. Trots detta har det varit lite svajigt för Pool, som inte alltid har fått resultaten med sig, men de ligger för närvarande på en fjärdeplats i ligan och möter Burnley i nästa match, och Liverpools tränare Jürgen Klopp, som varit på klubbens lönelista sedan 2015, menar på att han vet med sig om att klubben för närvarande inte är bra nog för Champions League.

– Som person är jag såhär – vad jag inte har, saknar jag inte för det är pragmatiskt, sade Klopp till engelska tidningen The Independent.

– Jag saknar inte Champions League för att jag vet att vi inte är bra nog för att kvalificera oss till det. Jag vet att det är underbart att spela där. Jag behöver behööver inte den här känslan framför tv:n för att jag skulle vara motiverad att ta oss dit nästa år, men när jag kollade denna veckan, speciellt Barcelona-matchen, tänkte jag ’jag älskar fotboll’.

– Skulle det vara en besvikelse om vi inte nådde det (Champions League)? Ja, för vi tycker att vi borde kvalificera oss för det. Är det möjligt att vi inte kvalificerar oss? Ja, på grund av ligan, på grund av motståndare och allt det där, avslutade Klopp.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365