• Error, no group ID set! Check your syntax!

Klopp övertygad om av Salah stannar i Liverpool

Klopp övertygad om av Salah stannar i Liverpool

Salah stannar i Liverpool

Jurgen Klopp säger att han vet att Mohamed Salah kommer att stanna i Liverpool.

Sommaren 2017 köptes Mohamed Salah in från AS Roma. Sedan dess har spelaren utvecklats enormt och är lagets referens när det kommer till anfallsspelet. Totalt har det blivit 37 mål i Premier League och Champions League och det är många klubbar som rycker i egyptiern. Det är framför allt Real Madrid som har kopplats ihop med Salah men stjärnans nuvarande tränare Jurgen Klopp är säker på att Salah inte kommer lämna i sommar.

– Det är inte ens något jag skulle kunna tänka mig, säger Klopp när han får frågan om anfallaren kan lämna efter säsongen.

Klopp övertygad om av Salah stannar i Liverpool

– Mo Salah kom hit för nio månader sedan för att ta nästa steg i sin karriär och det har han även gjort. Han hade då flera olika klubbar att gå till men han ville komma hit. Att redan nu börja prata om att han kan lämna är något jag inte ens tänker på, säger Klopp och fortsätter:

– Jag är säker, jag vet att han kommer spela här nästa säsong, avslutar han.

“Speciellt att spela för Liverpool”

För några dagar sen intervjuades Salah av CNN och väl där berättade han om sina första nio månader i Liverpool.

– Det är något väldigt speciellt med att spela för Liverpool. Champions League-kvällar är även väldigt speciella för fansen och man kan känna stämningen på gatan. Stämningen i den första matchen mot Manchester City var första gången jag såg något liknande, avslutar han.

Mohamed Salah har kontrakt med Liverpool till och med sommaren 2022. Tidigare har det pratats om att Liverpool kommer kräva 225 miljoner euro för att släppa Salah, om spelaren vill lämna.

Klopp övertygad om av Salah stannar i Liverpool

Hitta marknadens bästa oddsbonusar och vilka som är de spelbolag med bäst odds.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply