Klopp öppnat för januarivärvningar

Klopp öppnat för januarivärvningar

Klopp vill förstärka?

Det har gått oväntat bra för Liverpool den här säsongen. Även om de flesta räknade på att The Reds skulle vara med i toppen, trodde nog att det se kulle se ut så här.

För efter 18 omgångar Liverpool fortfarande inte förlorat, och leder Premier League fyra poäng före Manchester City, sex pinnar för Tottenhams samt elva poäng framför London-laget Chelsea samt Arsenal.

Trots det verkar nu som om tränaren Jurgen Klopp vill förstärka laget under vinsterfönstret. Inte minst på mittfältet, där en viss nordamerikan i Bundesliga ser ut att vara extra intressant.

Liverpool på gång?

SE HÄR: Liverpools löner

Det går bra för Liverpool just nu. Man är inne på sin bästa tid någonsin i Premier League samtidigt som man tagit sig vidare från gruppspelet i Champions League. Jurgen Klopp har verkligen fått ihop sitt lagbygge men han ser inte ut att vara klar. Brittisk press rapporterar nu nämligen att The Reds kommer göra ett nytt försök att värva in Christian Pulisic.

Enligt Liverpool Echo kommer LFC göra ett försök att köpa loss 20-åringen. Det kommer dock inte bli någon billig affär. Dortmund sägs kräva drygt 100 miljoner euro för att släppa Pulisic vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply