Klopp: Han är inte normal

Klopp Han är inte normal

Jurgen Klopp hyllar nyförvärvet

Efter sin första match, bara fyra dagar efter att ha anslutit sig till sin nya klubb, så stor Xherdan Shaqiri för en smått otrolig insats när The Reds körde över ligarivalen Manchester United under en försäsongsmatch. Något som nu får tränaren Jurgen Klopp att hylla sitt nyförvärv.

Att Shaqiri skulle lämna Stoke var ingen förvånad över, efter att den klassiska klubben trillar ur Premier League under den förra säsongen. Det blev då Liverpool som ny klubb, och då lät det så här.

– Jag är väldigt glad över att vara här. Det är en stor klubb med mycket historia och här finns både stora spealre och en fantastisk tränare. Jag är väldigt glad över att äntligen ha kommit hit, säger spelaren och fortsätter:

– Som spelare vill du alltid vara på högsta nivå. För några år sen ville jag komma hit men då blev det inte jag. Nu är jag väldigt glad att jag äntligen är här. Jag vill fortsätta utvecklas, spela med de bästa och vinna titlar. Det är därför jag kommit hit, säger Shaqiri till klubbens officiella hemsida.

“Är inte normalt”

SE OCKSÅ: Jonas Jerebkos lön

Efter att ha fått cirka 45 minuter i premiären mot Manchester United så stod Shaqiri för en assist och ett riktigt drömmål, med en cykelspark i slutet av matchen. Då sa Klopp så här.

– Det är inte normalt att göra spela så här bra efter bara fyra dagar. Hans förmåga att anpassa sig till klubben och lagets spelstil har varit väldigt imponerande, säger en nöjd Klopp efter matchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply