Klart: Stjärnan lämnar Liverpool

Klart: Stjärnan lämnar Liverpool
bet365

Italiensk media: Stjärnan lämnar klubben

Det har ryktats en hel del om spelarens framtid. Men nu verkar det enligt italienska Sky Italia vara klart. Den tyske landslagsspelaren Emre Can kommer att tillhöra Juventus till sommaren, enligt uppgifter till den italienska tidningen.

I Liverpools spelartrupp så finns det egentligen flera olika exempel på spelare som kan komma att lämna laget. Både redan i januari, men framför allt när sommarens transferfönster drar igång.

Till exempel påstås så väl Philippe Coutinho som Mohamed Salah vara på väg till de spanska giganterna FC Barcelona respektive Real Madrid.

Emre kan till Juventus

Även den tyske mittfältaren Emre Can är en spelare vars framtid i Liverpool-klubben har spekulerats rejält. Nu verkar det dock som om han helt klart kommer att lämna laget. Men inte riktigt än.

För trots det att italienska Sky Italia skriver om att de båda parterna har nåt en överenskommelse, så fortsätter den snart 24-årige spelaren i The Reds säsongen ut. Enligt de italienska uppgifterna så är en flytt för Emre Can, mellan Liverpool och Juventus, helt klart men den kommer inte att ske förrän till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply