Karius på väg tillbaka till Liverpool?

Karius på väg tillbaka till Liverpool

Kan återvända till Liverpool

Efter att ha stått för ett par minst sagt bleka insatser i Champions League-finalen förra säsongen skickade Liverpool iväg honom. Men nu kan Karius snart vara tillbaka.

Tavlorna i CL-finalen fick målvakten utlånad. Det blev tillslut Besiktas som valde att låna in honom. Nu kan Karius dock vara på väg tillbaka.

Efter bland annat de nya tavlorna, till exempel mot Malmö FF i Europa League, så uppger The Mirror att den turkiska storklubben vill avsluta lånet och skicka tillbaka den tyske bur väktaren till Anfield, redan i januari.

Sågades i CL-finalen

SE OCKSÅ: Världens dyraste målvakter

Efter den tyske målvaktens två jättetavlor – först när han slängde bollen på Benzema, och sedan när han tappade in Bales långskott – så var det många som undrade hur den annars talangfulle målvakten kunde braka samman så rejält.

Nu verkar förklaringen ha kommit. För enligt den tyska tidningen Bild så beror det på en hjärnskakning som målvakten ådrog sig i en duell mot Real Madrids Sergio Ramos. Hur som helst. Tyska Bild ändrade officiellt sitt betyg för Liverpools-anledning. Och det alltså på grund av den hjärnskakning han ska ha ådragit sig i matchen. Men trots det blev Karius utlånad. och The Reds köpte in brassen Alisson.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply