Jürgen Klopp: ”Vi kommer inte låna Steven Gerrard”

Steven Gerrard återvänder inte till Anfield

Steven Gerrard tränar med Liverpool. Men någon riktig återvändo till Anfield Stadium kommer det inte bli, betonar Jürgen Klopp.

Efter att ha varit Liverpool trogen sedan sju års ålder fick Steven Gerrard tacka för sig förra säsongen. Med titlar i bland annat Champions League, FA-cupen och Engelska ligacupen hade mittfältaren blivit en legendar på Anfield Stadium. Flytten bar av till Amerikanska MLS för spel i LA Galaxy, men vid flertalet gånger har det talats om en kortare återvändo till Liverpool för den forne lagkaptenen.

”Hjälper honom med vad som helst”

Sedan några veckor är 35-åringen tillbaka i träning med LFC, inför detta var han mycket nyfiken på att se hur Jürgen Klopp hanterar laget som deras nya tränare. Rykten började genast florera kring spelarens närmaste framtid, där många vill se honom komma tillbaka på en lånesejour – något som Klopp utesluter.

– Jag är en väldigt optimistiskt kille, men Stevie har ett år kvar på sitt kontrakt med Los Angeles, säger tysken till Sky Sports.

– Nej (han kommer inte ansluta på lån), men om vi kan hjälpa honom med vad som helst kommer vi självklart göra det, fortsätter han.

Ställs mot ligaettan

Under annandagen gästas man av Premier League-ledande Leicester City. Liverpool har inte vunnit en enda match av de fyra senaste och en seger vore på plats idag om man ska ha en chans att haka på lagen på Europaplatserna. Men någon Steven Gerrard kommer alltså inte att finnas med på planen för att styra upp laget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply