Jürgen Klopp på jakt efter PL-målvakt

Jürgen Klopp på jakt efter PL-målvakt

Liverpools manager Jürgen Klopp vill förstärka målvaktssidan

Sedan Jürgen Klopp tog över Liverpool har han inte varit helt nöjd med sin målvaktsuppsättning. Enligt rykten så har han nu hittat två tänkbara ersättare till nuvarande målvakten Simon Mignolet. 

Den tyske managern har ständigt länkats samman med målvakter sedan han tog över för Liverpool. Simon Mignolet håller inte den klass som en förstamålvakt ska hålla enligt Jürgen Klopp. Reservmålvakten Ádám Bogdán imponerar inte heller på tysken.

Rapporter säger att Klopp är beredd på att plocka in en målvakt till nästa säsong som redan är bekant med Premier League.

Enligt rapporterna är det Southamptons målvakt Frasier Forster samt Stokes målvakt Jason Butland som Klopp ska vara intresserad av. Forster har nyligen kommit tillbaka från skada men har i de matcher han varit i visat sin klass. Butland å sin sida har stått för imponerande insatser och har varit en stor del av Stokes väl genomförda säsong.

Två målvakter som åtminstone denna säsong har visat betydligt bättre klass än Simon Mignolet. Återstår att se om det ligger någon sanning i ryktena eller ej.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply