Jurgen Klopp flirtar med Erling Braut Haaland

Jurgen Klopp flirtar med Erling Braut Haaland

Haaland hyllas av Liverpool

Flera av Europas största klubbar har kopplats ihop med en värvning av Erlind Braut Haaland. Liverpool är en av klubbarna och ny hyllas anfallaren av Jurgen Klopp.

På tisdagskvällen ställs Liverpool mot Red Bull Salzburg i den sista gruppspelsmatchen i Champions League. På måndagskvällen höll Jurgen Klopp presskonferens och fick bland annat frågor om motståndarnas succé Erling Braut Haaland.

– Det var en tid när jag hade Robert Lewandowski i mitt lag och de polska journalisterna lyssnade inte på någon annan fråga, det var som att de var ditskickade för att fråga om Lewandowski eller Jakub Blaszczykowski, säger Liverpooltränaren enligt Liverpool Echo.

– Haaland är en exceptionell spelare vid 19 års ålder, men du försvarar en bra anfallaren genom att se till att han inte får så mycket bollar att jobba med. Han kan dribbla med han kommer inte göra det från eget straffområde genom att göra bort tio man.

Klopp påpekar dock att Haaland inte är Salzburgs enda farliga spelare.

– Han (Haaland) är olyckligtvis inte deras enda bra spelare. De är ett bra lag. Jag tycker det här laget men vi måste visa att vi förtjänar att gå vidare. Om de slår oss förtjänar de det, gör det inte det förtjänar vi det. Det är så enkelt och vi har 97 minuter på oss att göra det, säger Klopp.

SE ÄVEN: Harry Kewell: “Liverpool hade behövt Griezmann”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply