bet365

Joe Hart till Liverpool?

Joe Hart till Liverpool?

Guardiola vill inte ha målvakten

Till sommaren kommer Pep Guardiola att ta över Manchester City och det kommer att ske förändringar i truppen, och en av dem som ryktas behöva gå är målvakten Joe Hart som Liverpool är väldigt intresserade av.

En av vårens största omtalade affärer har varit det faktum att Manuel Pellegrini inte kommer få fortsätta som tränare för Manchester City utan blir kommer att bli ersatt av Bayern Münchens rådande tränare Pep Guardiola. Det ryktas friskt om att Guardiola kommer att vilja byta ut en stor del av den nuvarande truppen och ta in nya spelare. En av de som sägs hänga väldigt löst är målvakten Joe Hart, som Guardiola inte är ett särdeles stort fan av. Hart skrev på för City i maj 2006 och kommer att göra sin 300: ade Premier League match mot Southampton på lördag.

Enligt France Football via Express så skall Guardiola vara väldigt intresserad av att värva Barcelonas unge målvakt Marc-Andre ter Stegen, som ryktas vara obekväm med sin roll i det spanska storlaget där han enbart får spela Champions League och Copa del Rey och kan tänkas söka sig till en ny klubb för mer speltid.

Blir det så att Hart inte får stanna i City så skriver France Football vidare att Liverpools tränare Jürgen Klopp är väldigt intresserad av den engelske målvakten. Klopp sägs hålla utkik efter en ny målvakt då nuvarande målvakten Simon Mignolet inte riktigt lever upp till måttet. Den belgiske landslagsmannen skrev på ett nytt långtidskontrakt tidigare under säsongen men har fortsatt att göra misstag i målet för Liverpool.

Manchester City kommer att möta Real Madrid på Santiago Bernabeu på onsdagskvällen i den andra semifinalmatchen i Champions League som kommer att avgöra vilket av lagen som möter Atletico Madrid i den stora finalen i Milan. Det är inte säkert hur Pellegrini kommer att välja att ställa upp men Joe Hart kommer med all förmodan att stå i mål för the Citizens.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply