Joao Felix öppnar för flytt till Barcelona eller Real Madrid

Joao Felix öppnar för flytt till Barcelona eller Real Madrid

Joao Felix öppnar för La Liga

Spelaren som slagit igenom i Benfica jagas av flera europeiska storklubbar. Nu säger Joao Felix att en flytt till Real Madrid eller Barcelona är möjlig.

Joao Felix är ett namn det pratats mycket om under de senaste månaderna. Spelaren har slagit igenom i portugisiska Benfica och har redan nobbat en flytt till Liverpool värd 75 miljoner pund. Nu säger han i en intervju med spanska Diario MARCA att han inte stänger dörren för en flytt till Real Madrid eller Barcelona, men att han inte tänker på det för tillfället.

– Jag har inte haft tid att tänka på det. Jag vill att allting ska komma naturligt och jag ska inte ha för stora förhoppningar. De är två av de bästa lagen i världen som jag följt sedan jag var liten. För tillfället vill jag dock vara här och jag trivs väldigt bra i Benfica, säger Felix som denna säsong stått för elva mål och sex assist på 31 matcher.

Felix fortsätter och säger att det skulle vara överdrivet att någon betalade 120 miljoner euro för att köpa honom.

– Jag förstår mig inte på transfermarknaden och värderingarna som görs. Det sköter agenterna och klubbens presidenter, jag tänker endast på att spela fotboll.

Han lämnar dock dörren öppen för att lämna Da Luz för spel i en större klubb längre fram i karriären.

– Min dröm har alltid varit att spela i de största lagen och turneringarna men som jag sa. Jag är nu i Benfica och jag är väldigt lycklig här. Benfica är även ett av de största lagen i Europa, avslutar han.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid fortsätter jaga Raheem Sterling

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply