bet365

Javier Mascherano vill inte lämna Barcelona – kan tvingas bort

Javier Mascherano vill inte lämna Barcelona - kan tvingas bort

Argentinske stjärnan kan tvingas bort från katalanska storklubben

Javier Mascherano ryktas vara på väg bort från Barcelona. Flera klubbar uppges vilja lägga beslag på honom, samtidigt som Barca tänker släppa honom. Men mittbacken själv vill inte lämna, vilket kan göra att den katalanska storklubben tvingar bort argentinaren.

Javier Mascherano lämnade 2010 Liverpool för att flytta till Spanien och Barcelona. Den då 25-årige mittfältaren sågs som ett viktig tillskott i klubben, men fick det först svårt att slå sig in i klubbens a-lag på allvar.

Ett tag såg det ut som om övergången skulle bli ett riktigt fiasko. Men argentinaren flyttades ner till mittbackspositionen vilket gjorde honom till ett viktigt tillskott när Carles Puyol valde att lägga skorna på hyllan.

Kan tvingas lämna Barcelona

Under den senaste säsongen har spelet hackat rejält för 32-åringen och nu väntas han vara på väg bort från klubben. Enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport ska bland annat flera klubbar från Premier League och Serie A visa intresse för försvararen som kan lämna till sommaren.

De som framför allt verkar vilja lägga vantarna på den argentinske stjärnan är Inter, även Bournemouth i England ska vara benägna att köpa honom. Mascherano ska dock själv inte vara sugen på att lämna, något som nu kan innebära att Barcelona tvingar bort honom från klubben, skriver Sport.

För Barcelonas del gäller det nu att förbereda sig inför det kommande el Clasicot på Santiago Bernabeu.

Javier Mascherano vill inte lämna Barcelona - kan tvingas bort

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply