Höjbjerg: ”Liverpool är det bästa lag jag någonsin mött”

Höjbjerg Liverpool är det bästa lag jag någonsin mött

Den danske mittfältaren blev imponerad

I helgen mötte Southampton Liverpool och den blott 21-årige Southampton-försvararen Pierre-Emile Höjbjerg menade på att det var det bästa laget han någonsin hade mött, i en match som slutade 0-0 mellan Premier League-lagen.

Southamptons unge men mycket lovande mittfältstalang, den danske Pierre-Emile Höjbjerg, uttalade sig efter helgens Premier League-match mot Liverpool om hur bra han anser att Merseysideklubben är, detta trots att dansken tidigare spelat i Bayern München samt varit utlånad och mött ett antal toppklubbar från runt om i Europa. Liverpool imponerade på den 21-årige mittfältaren då Southampton mötte Liverpool i helgens Premier League-omgång, en bra match, men dessvärre fick inget av lagen med sig mer än ett poäng vardera efter att de båda misslyckades med att göra något mål.

– I Tyskland har jag spelat mot Bayern och Dortmund, jag har spelat mot Manchester City i Champions League, men jag måste säga att det är det bästa lag (Liverpool) som jag någonsin har mött, berättade Höjbjerg för Southamptons officiella hemsida.

– Det är otroligt, hur de rör sig, hur de håller ordning och gemensamt arbetar. Det är som en symfoni, fortsatte Höjbjerg.

Den danske mittfältaren gick i somras från tyska Bayern München, där han tillbringat fyra år, för 15 miljoner euro till den engelska ön och Southampton. Under sin tid i Bayern var han utlånad till bland annat FC Augsburg och Schalke 04, för att få speltid i benen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply