Handanovic drar till sig engelskt intresse

Inters Samir Handanovic har i sommar endast ett år kvar på sitt kontrakt med Inter, vilket innebär att klubbar skulle vara fria att erbjuda slovenen kontraktserbjudanden redan i januari 2016 om ingen förnyelse med Inter görs innan dess.

Liverpool skall ha varit en av klubbarna som visat intresse för Handanovic och möjligheten till att värva honom till en billigare peng bör finnas då kontraktet som sagt löper ut nästa sommar. Om Handnovic själv skulle kräva att lämna klubben så har Inter inte mycket till val om man inte vill släppa honom gratis nästa sommar.

Kontraktsförhandlingar inleds inom kort

Redan i sommar ryktas flera klubbar vara intresserade av att plocka in Handanovic som burväktare, men Inter har inga planer på att sälja utan vill istället förlänga med 30-åringen, något som enligt klubbledningen skall ske inom kort.
– Handanovics kontraktsförnyelse är ett problem vi måste lösa omedelbart, säger generaldirektör Marco Fassone till Tuttosport.

– Vi måste ta reda på vad han vill ha då vi inte kan påbörja nästa säsong med vetskapen om att hans kontrakt löper ut sommaren därpå.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply