Liverpool vill värva Lukasz Teodorczyk från Anderlecht

Liverpool vill värva Lukasz Teodorczyk från Anderlecht

Liverpool jagar eftertraktad anfallare

Liverpool är på transferjakt inför nästa säsong. En av spelarna man vill plocka in är Anderlechts anfallare Lukasz Teodorczyk, uppger Daily Mirror.

Liverpool ligger trea i Premier League. Klubben befinner sig i ett bra läge att nå nästa säsongs Champions League. Om man når dit vill föreningen förstärka lagets spelartrupp. Trots att Champions League-platsen inte är klar jobbar Liverpools klubbledning redan med att kolla upp potentiella nyförvärv till sommaren. En av de spelare som man vill plocka in är Lukasz Teodorczyk, skriver Daily Mirror.

Jürgen Klopp har imponerats av det han har sett av Teodorczyk Anderlecht under den här säsongen. Anfallaren har gjort 28 mål för den belgiska klubben där här säsongen, och nu vill Liverpool försöka att värva honom.

Det kommer dock inte att bli billigt. Anderlecht vill behålla spelaren, då han endast är inne i sin första säsong i klubben. Till en början var Teodorczyk utlånad till belgarna från Dynamo Kiev men i februari skrev han på ett permanent kontrakt med Anderlecht. I den processen betalade den belgiska föreningen 4,5 miljoner euro för 25-åringen. Om Liverpool ska lyckas värva anfallaren i sommar sägs det att man kommer att behöva erbjuda tre gånger så mycket. Annars kommer Anderlecht inte att sälja honom.

Jagar även andra

Liverpool är även på jakt efter andra nyförvärv. Under den senaste tiden har det ryktats om att föreningen planerar ett toppbud på Cesc Fabregas och att man jagar Emil Forsberg.

Samtidigt talas det om att flera spelare kan lämna Anfield i sommar. Till exempel rapporterade vi på Silly Season Sverige tidigare under den här veckan om att Philippe Coutinho kan flytta till Real Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply