Fler Liverpool-spelare kan lämna

Fler Liverpool-spelare kan lämna

Först Coutinho – nu kan fler spelare lämna klubben

Philippe Coutinho blev ju nyligen klar för FC Barcelona. Snart kan fler spelare i Liverpool komma att göra som honom. Nämligen att lämna klubben för att testa lyckan på annat håll.

Vi vet om att framför allt Liverpools offensivare halva av planen har varit väldigt eftertraktade den senaste tiden. Till exempel var ju Philippe Coutinho länge ett hett mål för Barcelona, och till slut fick den katalanska klubben honom.

Att övergången av Coutinho skulle ske vara inte särskilt förvånande. Men rädslan av att någon av de andra stjärnorna ska lämna kan fortsätta att oroa Liverpool-fansen.

Kan tappa Sturridge

LÄS: Det tjänar Liverpools stjärnor?

Vad det till exempel gäller Mohamed Salah så är det en spelare som inom kort kan komma att lämna också. Han blir troligtvis kvar säsongen ut, men under vintern – om hans form fortsätter så här – så kommer många klubbar att lägga bud på honom.

Vi vet ju redan att Real Madrid uppges vara väldigt intresserade av att köpa honom. Dessutom så kan Daniel Sturridge komma att lånas ut. Den skadedrabbade anfallaren fått intresse av så väl West Ham som Southampton, uppger ESPN.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365