bet365

Fenerbahce vill värva från Liverpool

Divock Origi finns på de turkiska giganternas radar

Christian Benteke, Roberto Firmini och Danny Ings är alla före Divock Origi i kampen om platsen bredvid Daniel Sturridge på anfallet i Liverpool. Därför kan han försvinna och Fenerbahce är sugna på honom.

Divock Origi är onekligen en spännande talang som har fostrats i Lille de senaste åren. Trots att Liverpool värvade honom redan 2014 valde man först att inkludera honom i A-truppen i sommar efter en utlåning till just Lille förra säsongen. Men det har inte varit någon jättelyckad tid hitintills i England för Origi.

Belgaren har nämligen endast gjort ett framträdande i Premier League och har suttit fastklistrad på bänken resten av tiden. 20-åringen har givetvis tiden för sig, men han är inte nöjd över att sitta på bänken i England. Därför kan han försvinna till Fenerbahce likt Lazar Markovic som är utlånad dit säsongen ut.

Tappat Moussa Sow och Dirk Kuyt

Fenerbahce tappade på av deras bästa målskyttar förra säsongen under sommarfönstret: Moussa Sow och Dirk Kuyt. Man plockade in Robin van Persie som striker, men holländaren har inte levererat än. Spelare som Nani och Lazar Markovic har också värvats för att stärka upp offensiven även om de inte är direkta anfallare.

Det är den turkiska tidningen Fanatik som uppger att Fenerbahce vill ha Origi. Den turkiska giganten ska både vara beredda att låna och köpa Origi beroende på vad Liverpool vill.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply