bet365

Efter Depay – Nu ska United värva mer från PSV

Manchester United ute efter holländsk mittfältare

Efter att man värvat Memphis Depay ska man nu försöka värva nästa PSV-mittfältare

Vågen efter Manchester Uniteds värvning av Memphis Depay har knappt lagt sig och Uniteds fans kan inte vänta för att se talangen ta på sig den helröda tröjan. Nu rapporterar brittiska Sunday Express att Uniteds tränare Luis van Gaal ska vara ute efter att värva nästa PSV-mittfältare. Enligt tidningen tittar man på möjligheterna att värva den 24-årige landslagsmittfältaren Georginio Wijnaldum för att förstärka mittfältet då man spelarna denna säsongen lämnat mer att önska.

Spelaren värderas till strax över 10,5 miljoner pund enligt Transfermarkt och ska vid flertalet tillfällen uttalat sig positivt om att spela i United och tränas av van Gaal igen. Förutom United ska även Liverpool vara intresserade av 24-åringen efter att man inte lyckats värva Memphis Depay. Brendan Rodgers själv har medgett att man var ute efter en ytter och att Depay aldrig var aktuell och engelska medier skriver att det ska vara Wijnaldum man ska vara intresserade av.

”Självklart vill jag jobba med van Gaal”

Wijnaldum ska vid flera tillfällen ha uttryckt sin vilja att jobba med den holländske tränaren och det skulle inte överraska om 24-åringen följer med Depay till Premier League.

– ”Självklart sjulle jag vilja jobba med honom (van Gaal) igen. Det fungerade väldigt bra i landslaget och han är en väldigt bra man. Han gav mig möjligheten i VM förra sommaren efter att jag var skadad i fyra månader och jag är väldigt tacksam för det” säger Wijnaldum.

Tidigare har van Gaal velat värva AS RomaKevin Strootman men spelarens skadeproblem ska ha gjort att man vänt bort blickarna och istället siktat in sig på PSV-mittfältaren.

Ilkay Gündogan är en annan spelare som van Gaal har på sin önskelista då man uteslutit Paul Pogba som ska kosta omkring 60 miljoner pund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply