Crystal Palace jagar Newcastle-målvakt

Alan Pardew fortsätter att jaga spelare från sin gamla klubb Newcastle, den här gången är det en målvakt som uppges vara på klubbens radar.

Alan Pardew tog över Crystal Palace i mitten av den gångna säsongen och gjorde stor succé. London-klubben var med i bottenstriden i Premier League när han tog över men när säsongen var slut, låg Palace på en komfortabel tiondeplats efter att bland annat vunnit mot Liverpool på bortaplan. Shola Ameobi var en spelare som Pardew tidigare tränat som värvades av klubben i januari och enligt Sky Sports fortsätter tränaren att titta mot sin gamla klubb Newcastle.

Holländsk målvakt på Pardews radar

Den här gången handlar det om Newcastle-målvakten Tim Krul. Holländaren gjorde Premier League-debut 2010 när Steve Harper skadade sig, och efter det har han bara blivit bättre och bättre och är nu given förstemålvakt i klubben, bland annat när Alan Pardew tränade klubben.

Efter Newcastles tunga säsong ska nu den engelske tränaren vara sugen på att ta 27-åringen till London. Anledningen ska vara att Crystal Palace vill att Julian Speroni ska få lite konkurrens. Visserligen finns Wayne Hennessey, men han är inte så stor konkurrens. Han har endast fått stå i cuperna för Palace och den sista matchen i den gångna Premier League-säsongen då det redan var klart var Palace skule sluta i tabellen.

Att Krul skulle lämna Newcastle är nog inte helt omöjligt. Efter klubbens usla säsong så kan det nog finnas spelare som söker sig bort från klubben för att få spela i en klubb som krigar om exempelvis Europa-spel istället för om nedflyttning. Vad som händer med Tim Krul återstår att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply