Chelsea vill värva tillbaka Lukaku – för 72 miljoner pund

Chelsea vill värva tillbaka Lukaku - för 72 miljoner pund

Romelu Lukaku kan återvända till Stamford Bridge

Anfallaren som tidigare spelat i Chelsea kan komma att återvända efter fyra säsonger i Everton på Goodison Park.

Chelsea är en av de klubbar som är kända för att värva dyra spelare. Ända sen Roman Abramovich tog över klubben har man köpt spelare för åtskilliga miljarder kronor och redan nu planerar den engelska huvudstadsklubben för en ny värvning under sommarens transferfönstret.

Enligt Daily Express planerar Chelsea att försöka värva Romelu Lukaku i sommar och spelaren står mer eller mindre redan med en fot utanför klubben. Den belgiske landslagsspelaren som hunnit bli 23 år har gjort flertalet bra säsonger på Goodison Park men detta ser ut att bli den sista.

Lukaku tillhörde mellan 2011 och 2014 Chelsea men lyckades då aldrig riktigt ta en plats i startelvan och blev utlånad till West Bromwich och Everton innan det blev en permanent övergång till den sistnämnda klubben.

Det är dock inte bara Stamford Bridge-klubben som jagar anfallaren. Även Manchester United, AC Milan och Paris Saint-Germain sägs vara efter spelaren som Chelsea ska vara villiga att betala hela 72 miljoner pund för att värva tillbaka.

Så sent som i början av mars månad kom uppgifter om att Lukaku förlänger med Everton, detta enligt Liverpool Echo, men då inget blivit officiellt än samtidigt som Everton kan sälja spelaren för en rejäl summa ser anfallarens framtid ut att vara utanför Everton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply