Carragher: ”Liverpool bör värva Upamecano i januari”

Carragher: "Liverpool bör värva Upamecano i januari"

I helgens derby med Everton skadade sig Liverpools mittback Virgil van Dijk och kommer bli borta ett längre tag. Nu vill legendaren Jamie Carragher se att klubben hämtar in Dayot Upamecano som ersättare.

Virgil van Dijk är knäskadad och missar med största sannolikhet resten av säsongen. Liverpool har sagts vilja gå ut på transfermarknaden i januari månad för att hämta in en ersättare. Nu säger Liverpool-legendaren Jamie Carragher att klubben bör punga ut en större summa för att värva Dayot Upamecano från RB Leipzig i vinter.

– Liverpools nästa stora värvning behövde ändå vara en mittback och jag pratar nästa sommar. Dejan Lovren gick och de ersatte honom inte så de har bara tre mittbackar och en av dem, Joel Matip, är alltid skadad. Det finns frågetecken nu om Joe Gomez. Det råder ingen tvekan om att Liverpool var tvungna att gå stort på transfermarknaden nästa sommar. Det (en mittback) stod på tur. Det måste nu flyttas fram till den 1 januari, oavsett vem måltavlan som varit inför sommaren. Inte i slutet av januari . Inte (slösa tid den månaden) att förhandla med en klubb, säger han till Sky Sports.

– Det finns en ung man som alla pratade om i Leipzig, Dayot Upamecano, det talas om honom. Oavsett om han har Van Dijks profil, jag tror att han bara är 185 eller 186 centimeter, så han är kanske inte så bra i luften, men om han är den de ville ha så agera. Betala extra pengar och gör affären den 1 januari. Det betyder att du kommer spela elva ligamatcher utan Virgil van Dijk, fortsätter Carragher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool vill värva Ben White i vinter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply