Barcelona och Liverpool ute efter Thomas Lemar

Barcelona och Liverpool ute efter Thomas Lemar
bet365

De engelska och spanska klubbarna kommer behöva kämpa

Monaco, som har gått som på räls under året, har en hel drös med duktiga spelare, en av dessa är Thomas Lemar och den blott 21-årige yttermittfältaren har intresserat många toppklubbar, däribland Barcelona, Liverpool och Chelsea.

Monaco har gjort riktigt bra ifrån sig under den gångna säsongen, i den inhemska ligan så väl som ute i Europa, där de efter att ha slagit ut Manchester City ur Champions League nu har avancerat vidare till kvartsfinalerna. I Ligue 1 så leder de ligan, tre poäng före regerande mästarna Paris Saint-Germain, som även de redan är ute ur Europa. Den franska klubben har tack vare sina många, mångsidiga spelare lyckats med att göra en hel del mål och stiga i graderna. Bland annat har klubbens 18-årige stjärna Kylian Mbappe väckt stort intresse, tillsammans med bland annat Falcao.

En annan av Monacos duktiga och mångfacetterade spelare är Thomas Lemar, och vänsterytterns prestationer har inte gått någon förbi. Den mycket lovande anfallaren är enbart 21 år gammal, men har redan intressenter från hela Europa. Den engelska tidningen Express rapporterar om att de engelska klubbarna Liverpool och Chelsea jagar honom, likväl som spanska Barcelona och Atlético Madrid. Det sägs dock att den tekniske och snabbe fransmannen är bättre ämnad för att spela i La Liga, en liga som passar bättre till hans spel. Redan förra sommaren hade Atlético ett bud på 25 miljoner euro avslaget för stjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply