Barcelona jagar Leipzigs Timo Werner

Barcelona jagar Leipzigs Timo Werner

Barcelona jagar anfallstalangen

Barcelona är på jakt efter RB Leipzigs anfallare Timo Werner, enligt Sky Sports.

Timo Werner är en av de mest målfarliga anfallarna i Bundesliga. På grund av detta så jagar flera av Europas största klubbar 21-åringen. I somras talades det om att både Real Madrid och Liverpool ville värva tysken. Nu ger sig Barcelona in i jakten på spelaren. De vill värva Werner från RB Leipzig, rapporterar Sky Sports.

Den spanska klubben ser Werner som en potentiell ersättare till Luis Suarez i framtiden. På Camp Nou ses tysken som en anfallare som skulle kunna producera mål i över tio säsonger för klubben.

Succé i Bundesliga

Sedan RB Leipzig gick upp i Bundesliga under våren 2016 så har Werner öst in mål. Han gjorde 21 mål på 32 matcher för klubben i fjol. I år har han inlett Bundesliga-säsongen med fem mål under de sex första omgångarna.

Werners succé i Leipzig har lett till att han har fått debutera i det tyska landslaget. Han har gjort sex mål på åtta matcher där.

Jagar flera

Barcelona jagar även flera andra spelare. Bland annat vill katalanerna värva Sadio Mané från Liverpool och Aymeric Laporte från Athletic Bilbao.

Fler rykten från La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply