Balotelli i blåsväder igen – körkortet indraget

Mario Balotelli har kört för fort och har fått sitt körkort indraget

När han flyttade tillbaka till Milan lovade Mario Balotelli att han skulle börja sköta sig och fokusera på rätt grejer. Men han är i nytt blåsväder då hans körkort har dragits in för fortkörning.

Mario Balotelli har hittat på en hel del under sin karriär, Förutom att ha skapat magi på fotbollsplanen har han även fått utstå stor kritik för sina prestationer, inte minst under tiden i Liverpool. Anfallaren är kanske ändå mest känd för alla sina påhitt utanför planen som smyger fram med jämna mellanrum.

Nu är den italienska landslagsmannen i nytt blåsväder. Enligt Corrierre della Serra har Balotellis körkort dragits in på grund av att han har kört dubbelt så mycket den tillåtna hastigheten i ett område utanför Brescia. Det står inte klart huruvida straffet kommer bli och om han mister sitt körkort under en länge tid, eller om det bara blir en mindre period utan körkort.

Balotelli ska tydligen ha skrivit på en klausul med ett antal punkter i Milan som innebär att om Balotelli hamnar i blåsväder på något sätt så har Milan rätt att bötfälla honom med en viss summa. Enligt Football Italia ska Milan dock inte bötfälla honom för denna incidenten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply