Arsenal får sällskap av rivalerna i jakten på Chicarito

Arsenal får sällskap av rivalerna i jakten på Chicarito, Javier Hernandez

Intresset för Javier Hernández är stort

Den tidigare Manchester United-anfallaren Javier Hernandez tippas bli ett het villebråd för de engelska Premier League-lagen som är på jakt. Enligt de senaste rapporterna så tyder det mesta på att Chicarito är snart tillbaka i Premier League igen.

Arsenal leder jakten på Chicarito, men har nu fått konkurrens av rivalerna Tottenham och Liverpool om stjärnans signatur. Liverpool utgör det största hotet då de är i behov av att stärka sitt anfall och på jakt efter en ny anfallare av Chicaritos kaliber. Liverpool behöver akut stärka anfallet pga att Daniel Sturridge är skadad. Sedan har Christian Benteke och Divock Origi inte har gjort tillräckligt för att imponera på den nya chefen Jürgen Klopp. Utöver Chicarito är Liverpool även intresserade av Southampton-anfallaren Shane Long där man inlett en process som pekar mot att en affär skulle kunna bli av inom kort.

Hernandez talar om framtiden

Hernandez gav nyligen en antydan om hans framtid och sade: ”Vi får se. Du vet aldrig vad som kommer att hända. Det är mitt mål att spela mycket bra under den andra halva säsongen. Allt kan förändras på sex månader, eller så spelar du spelar för samma klubb i 10 år.”

Han fortsatte: ”Titta bara på mina senaste tre år”

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365