Alisson på väg till Liverpool

Alisson på väg till Liverpool

Flög till England i privatjet – nära skriva på

Redan sedan efter Liverpool förlorade Champions League-finalen mot Real Madrid så har det ryktats om att den brasilianske målvakten Alisson ska vara på väg till Merseyside. Men det har funnits konkurrens om keepern.

Det har varit en stor jakt på AS Romas mittfältare Alisson Becker under det senaste året. Succén i den italienska storklubben har gjort att klubbar som Real Madrid, Chelsea och Liverpool fått upp ögonen för den brasilianske målvakten och nu ser en flytt ut att bli av. Det är transferexperten Gianluca Di Marzio som rapporterar att Alisson kommer att skriva på för en ny klubb inom kort. Det skriver han på sin officiella hemsida.

Flög till England

SE MER: Odds på friidrott

Igår rapporterande engelsk media om att målvakten ska ha flugits in i ett privatjet till England. Något som då gjorde att han bara verkade vara detaljer från en flytt till Liverpool, något som det fortfarande pratas om.

Enligt bland annat Sky Sport så ska Alisson nu vara små detaljer från att skriva påför den engelska klubben. Troligtvis kan en affär redan bli klar innan fredagen. Som senast tidigt under nästa vecka, tror bland annat Daily Star och andra tidningar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply