Alberto Moreno på Sevillas radar

Alberto Moreno på Sevillas radar

Sevilla kan lägga vantarna på Liverpool-försvararen

I Liverpool har inte Alberto Moreno fått det att lossna. Nu kan han vara på väg tillbaka till Sevilla.

Det var i den andalusiska klubben som ytterbacken Moreno slog igenom. Så pass bra att mängder av klubbar fick upp honom, inte minst Liverpool. Men nu skriver engelsk media att en flytt tillbaka till södra Spanien kan vara aktuellt för den 26-årige spanjoren.

Fler klubbar intresserade

SE HÄR: Liverpools löner

Det är engelsk media som rapporterar om att Arsenal ska nu vara på väg att genomföra affären. Efter att bara ha fått spela en match den här säsongen – i Ligacupen – så ska Liverpool-försvararen nu vara på väg bort, och det till Arsenal.

AS Monaco letar efter förstärkningar till nästa säsong. För närvarande ligger man på andra plats i Ligue 1 men för att utmana Paris Saint-Germain behöver man behöver man förstärkning. Det r framför allt en ytterback som den rödvita klubben letar efter och nu har man fäst blickarna på Liverpool.

Enligt The National ska Monaco vilja vara intresserade av en värvning av Alberto Moreno. Spanjoren sitter på ett kontrakt som binder honom till klubben till och med sommaren 2019. Det är oklart hur mycket The Reds skulle komma att kräva för att släppa försvararen som även har intressenter efter sig från hemlandet och La Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply