Agenten: ”Finns inget intresse för Benteke”

Christian Bentekes agent förklarar att spelaren bara har fokus på Aston Villa

Det har under våren ryktats vilt om Christian Bentekes framtid. Nu förklarar dock Villa-spelarens agent att det för tillfället inte finns något intresse för honom och att man bara fokuserar på Aston Villa.

Den 24-årige anfallaren Christian Benteke lämnade belgiska Genk och anslöt till Aston Villa sommaren 2012 för sju miljoner pund. Han är nu inne på sin tredje säsong i klubben och efter en trög start i höstas så är han nu i toppform med nio mål på de åtta senaste tävlingsmatcherna.

Christian Benteke har, i takt med att formtoppen nåtts under våren, ryktats kunna lämna Aston Villa i sommar då storklubbar som Chelsea, Liverpool, Manchester United och Arsenal uppgetts jaga belgaren. Enligt spelarens agent finns det dock inget konkret intresse för spelaren och fokus ligger bara på Aston Villa.

Tyst kring spelaren

Christian Benteke har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Aston Villa, och enligt agenten Eris Kismet så ligger inte fokus någon annanstans.

– För tillfället så finns det inget intresse, förklarar Kismet för Sky Sports News HQ och fortsätter.

– Alla spelare och ledare är koncentrerade på att undvika nedflyttning (från Premier League), allt annat är bara en distraktion.

Aston Villa är bara två poäng över nedflyttningsstrecket i Premier League, men har å andra sidan nått final i FA-cupen, där man kommer att ställas mot Arsenal den 30:e maj.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply