Adam Lallana: Liverpool har dålig erfarenhet av att vinna

Stjärnan sågar egna laget: ”Vi har för lite erfarenhet av att vinna matcher”

Under lördagseftermiddagen tar sig Liverpool an Tottenham i ett viktigt möte för båda klubbarna, kanske framför allt Liverpool som är på väg att rasera ihop fullkomligt.

Liverpool har bara vunnit 10% av sina matcher under 2017, och nu väntar en riktig ödesmatch hemma mot Tottenham på Anfield. Under det här året har de inte vunnit en enda ligamatch samtidigt som de åkte ur FA-cupen redan i den fjärde omgången medan man missade chansen att ta sig till final i Ligacupen. Nu tar Adam Lallana fram den stora sågen.

– Du kan se att Tottenham har erfarenhet av att vinna matcher som de här, något vi för tillfället inte har, säger mittfältaren till Liverpool Echo och fortsätter.

– De (Tottenham) vet framför allt hur man vinner på alla möjliga sätt. De vinner inte allt med 5-6 mål, men oftast plockar de hem alla tre poäng, vilket är det viktigaste

På väg att missa Champions League

Om Liverpool fortsätter såhär riskerar de att missa fjärdeplatsen i ligan, vilket innebär att de skulle missa chansen att spela i Champions League nästa säsong.

– Varken jag eller några andra spelare i den här truppen är vana att vinna titlar, det är något vi måste jobba extra på, då det kan sätta sig i huvudet tillslut, avslutar Lallana.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply