bet365

West Ham vill ha Daniel Sturridge

Lista: Tio spelare Chelsea sålde för tidigt

Liverpool-anfallaren är inte populär på Merseyside

Den av Jürgen Klopp utfryste Daniel Sturridge har inte fått någon speltid i benen på ett tag på grund av skador och formdipp och det har snackats om en försäljning på gång, nu rapporteras det att Londonklubben West Ham är intresserade av att ersätta Simone Zaza med Sturridge.

Liverpools Daniel Sturridge har inte lyckats med att visa sig från sin bästa sida under sin tid i Liverpool. Hans första fulla säsong i Merseyside-klubben, 2013/2014, var en hit, då anfallaren trots en ankelskada lyckades pricka in 25 mål på 33 matcher, men därefter har det enbart gått nedåt i form. Efter flertalet mer och mindre allvarliga skador, som har hållit anfallaren på sidlinjerna, ser det nu ut som att strikern står vid ett vägskäl, där han antingen stannar kvar i Pool eller går till någon av de intresserade klubbarna. Däribland återfinns AC Milan och Stoke City.

Mediet TMW skriver att även West Ham är intresserade av att värva anfallaren. Slaven Bilic sägs vara intresserade av att ersätta Sturridge med Londonklubbens Simone Zaza. Den italienske anfallaren sägs vara väldigt nära att lämna klubben och ansluta till Valencia istället. Sturridge står under kontrakt med Liverpool fram till juni 2019, men då det inte har blivit mycket tid på planen för engelsmannens del är det troligt att Liverpool vill bli av med honom, medans Sturridge kan se flytten som en nystart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply