Uppgifter: Real Madrid ute efter Liverpool-stjärnan

Rafael Benítez beredd att locka över Liverpool-stjärnan

Sent under söndagen rapporterade den spanska tidningen AS att Real Madrid kommer försöka locka till sig Liverpool-backen Alberto Moreno innan transferfönstret är över.

AS skriver på sin hemsida att Rafael Benitez ska göra ett sent drag för att locka till sig Alberto Moreno från Merseyside-klubben. Real Madrid ska vara väldigt angelägna om att knyta till sig spanjoren och klubben ska vara beredd att betala en stor summa pengar för att få vänsterbacken till den spanska huvudstaden.

Som en följd av att Fabio Coentrão nyligen lämnat på lån till franska AS Monaco och Madrid-klubben nu saknar någon spelare att konkurrera med Marcelo om vänsterbacksplatsen börjar tiden rinna iväg. Rafael Benitez ska se Moreno som det bästa alternativet att spetsa till truppen med innan transferfönstret stänger den sista augusti.

Tappat sin startplats i Liverpool

23-årige Moreno var mer eller mindre given i Brendan Rodgers lagbygge under förra säsongen och gjorde totalt 41 framträdanden. Den här säsongen har spanjoren tappat vänsterbacksplatsen i Liverpool till förmån för unge nyförvärvet Joe Gomez och konkurrensen lär tätna ytterligare när John Flanagan väl är tillbaka från sin skada. Att sitta på bänken i Premier League och agera inhoppare är ingen roll som spanjoren är van vid. Av den anledningen kan en flytt hem till Spanien igen vara av intresse för den före detta Sevilla-spelaren, som värvades till Liverpool för 12,60 miljoner pund 2014. Morenos kontrakt med Liverpool sträcker sig till och med juni 2019.

Det återstår att se hur Liverpool ställer sig till det sena intresset som visas för Alberto Moreno.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply