Uppgifter: Liverpool värvar Christian Pulisic om Philippe Coutinho lämnar

Uppgifter: Liverpool värvar Christian Pulisic om Philippe Coutinho lämnar

Brassen sägs lämna för Barcelona

Liverpools stjärnprospekt Philippe Coutinho rapporteras vara nära en övergång till FC Barcelona, och Merseyside-klubben skall vara beredda med en ersättare i Dortmunds Christian Pulisic om en eventuell transfer blir av.

Det har länge ryktats om att Liverpools Philippe Coutinho kan komma att lämna Merseyside för att ansluta till FC Barcelona. Den katalanska storklubben är mycket intresserade av att värva den brasilianske mittfältaren, som har imponerat cheferna på Camp Nou. Liverpool är inte beredda att sälja sin 25-årige stjärna och tränare Jürgen Klopp uppges stå fast vid att Coutinho inte är till salu. Trots detta fortsätter ryktena att florera och det talas om stora summor pengar.

Men om Coutinho skulle komma att lämna uppges Liverpool redan ha en ersättare klar för sig. Mediet Squawka rapporterar om att Dortmunds unge talang Christian Pulisic är av stort intresse för Klopp. Den amerikanske tonåringen är ett mycket lovande prospekt i den tyska storklubben och redan förra säsongen fick han imponera stort.

Han gjorde 29 matcher i Bundesliga såväl som 10 matcher i Champions League. Därtill bidrog han med fem mål och 13 assister utslaget på alla matcher han spelade. Den blott 18-årige yttern har länge varit av intresse för Klopp och nu sägs det att den tyske tränarens intresse har återvänt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply