Uppgifter: Liverpool har Leipzigs Timo Werner på radarn

Uppgifter: Liverpool har Leipzigs Timo Werner på radarn

Skall ha haft ögonen på Werner länge

RB Leipzig, som har gjort succé i tyska Bundesliga, har mycket att tacka till den unge men väldigt talangfulle anfallaren Timo Werner, vars insatser har alarmerat Jürgen Klopp och co. i Liverpool.

Liverpool uppges leta efter offensiva alternativ till nästkommande säsong, och sägs vara intresserade av att värva RB Leipzigs anfallsstjärna Timo Werner, detta rapporterar Goal. RB Leipzig flyttades upp i Bundesliga under den pågående säsongen, och har gjort succé direkt. De ligger för närvarande på en andraplats i ligan och har varit och nosat på Bayern München länge, och gjort det svårt för övriga lag i den tyska toppen. En av anledningarna till detta stavas Timo Werner.

Den blott 21-årige anfallaren har bidragit med 14 mål på 23 matcher i ligan, och har gått från klarhet till klarhet. Den tyske anfallaren är mycket lovande och har visat upp mycket lvoande tendenser.

Detta är någonting som Liverpool, och framförallt tränare Jürgen Klopp, håller ett nära öga på. Enligt uppgifter skall klubben haft anfallaren på sin radar under drygt ett år, och anfallaren passar in i Klopps idé med press och tempo, vilket har gjort att Klopp vill ha honom på deras lönelista. Sedan tidigare har redan Leipzigs Naby Keita och succé-svensken Emil Forsberg kopplats ihop med en flytt till Liverpool, och Klopp verkar ännu inte ha övergett sin gamla liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply