Uppgifter: Liverpool allt närmare William Carvalho

Uppgifter: Liverpool allt närmare William Carvalho

Fortsätter förhandla med mittfältaren

Liverpool uppges vara djupt inne i förhandlingar med portugisiske EM 2016-vinnaren William Carvalho, för närvarande i Sporting CP, men Liverpool måste kunna producera fram pengarna och den defensive mittfältaren jagas även av flertalet andra storklubbar.

Liverpool sägs vara på jakt efter en defensiv mittfältare och enligt rapporter från bland annat engelska tidningen The Telegraph skall representanter för klubben befinna sig i Lissabon nu för att slutföra förhandlingar med Sporting CP om deras mittfältare William Carvalho.

Merseyside-klubben har inte gjort så bra ifrån sig det senaste, efter en stark inledning på säsongen har klubben långsamt dalat och resultaten har uteblivit, bland annat med en bitter förlust mot Swansea, som i och med vinsten vann deras enbart femte match den här säsongen. Detta har gjort att tränare Jürgen Klopp har börjat kolla på alternativ som kan komma in i truppen och förstärka på diverse nödvändiga positioner.

Sporting CP:s defensive mittfältare William Carvalho har länge ryktats vara på väg bort från klubben, med bland annat Arsenal som en möjlig destination, men även Roma, Monaco och Paris Saint-Germain skall vara intresserade av mittfältaren. Tidigare har även Manchester United och Chelsea uppgetts vara intresserade. Engelsk media rapporterar nu om att representanter från Liverpool skall vara på plats nere i Lissabon för att föra förhandlingar över en möjlig flytt för mittfältaren till Anfield. För närvarande sitter Carvalho på ett kontrakt med klubben fram till 2020, med en utköpsklausul på 45 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply