Morgan Schneiderlin på läkarundersökning

Nu ska en flytt från Manchester United vara nära för Morgan Schneiderlin

Det har ryktats ett tag nu och kan komma att bli klart inom den närmaste framtiden: Morgan Schneiderlin är på läkarundersökning hos Everton. En flytt som klar bli klar inom de närmaste dygnen.

Det har länge spekulerats i huruvida Morgan Schneiderlins framtid i Manchester United ska te sig. United har gjort flera tunga värvningar på mittfältet och konkurrensen har varit stenhårt. Schneiderlin har fått finna sig i att nöta bänk.

Närmar sig Liverpool-klubben

Den 27-årige fransmannen värvades 2015 till United från Southampton av dåvarande tränaren Louis Van Gaal. Nu verkar en flytt till Premier League-rivalen Everton, och förre tränaren Ronald Koeman, vara närmare än någonsin, och enligt Sky Sports ska Schneiderlin genomgå en läkarundersökning inom de närmaste 24 timmarna.

Efter Uniteds 2-0-seger över Hull City i FA Cupen uttalade sig Jose Mourinho om flyttryktena kring Schniederlin. Portugisen ska ha sagt att en övergång till Everton för Schneiderlin skulle vara ”trolig”. Mourinho ska även vid ett tidigare tillfälle ha sagt att han inte skulle försöka stå i vägen för en eventuell flytt för Schneiderlin om rätt bud kom in.

Summan som Everton ska vara villiga attbetala för Schneiderlin är 24 miljoner pund. Lika mycket som United betalade för fransmannen 2015 då han lämnade Ronald Koeman och Southampton.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply