bet365

Liverpools Tiago Ilori på väg till Reading – klar inom 24 timmar

Liverpool-mittbacken närmar sig en flytt

Enligt uppgifter från England är Liverpools 23-årige mittback, Tiago Ilori, på väg bort från klubben. Han ska enligt samma uppgifter vara mindre än ett dygn ifrån en flytt till Reading.

Liverpool-mittbacken Tiago Ilori har haft en tuff tid i klubben. Han köptes redan som 20-åring med stora förväntningar på sig, men den engelskfödde portugisen har inte fått spelet att lossna, och nu är han på väg att göra ytterligare ett klubbyte.

Sedan han anslöt sig till Liverpool säsongen 2013/14 har han han slussats mellan totalt tre klubbar. Först fick han testa lyckan i det spanska andradivisions-laget Granada. När det inte gick som väntat flyttade han till Frankrike och Bordeaux, men heller i Ligue 1 kom det att lossna för 23-åringen.

Närmar sig Championschip igen

Efter Frankrike återvände han till de brittiska öarna för att försöka hjälpa nedflyttade Aston Villa att studsa upp i Premier League igen. Men när inte hellre det fungerade fick Ilori återvända till Liverpool – en klubb han dock kommer lämna inom kort.

Enligt den ansedda, brittiska journalisten, Simon Peach, håller Liverpool och Reading just nu möten om spelarens framtid, och han menar att kommer att lämna Merseyside-klubben inom 24 timmar. Reading ligger just nu på fjärde plats i Championschip. Vinner laget nästa match är de bara fyra poäng efter tvåan som tar direktplatsen till Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply