Liverpool vill värva Marc Roca

Marc Roca kan hamna i Premier League-klubben

Liverpool är enligt uppgifter ute efter Espanyols Marc Roca. En affär kan dessutom bli av redan i vinter med tanke på att talangen sitter på ett utgående kontrakt.

Marc Roca har spenderat hela sin karriär i Espanyol men kan nu vara på väg bort från den spanska klubben. Den 19-årige mittfältarens kontrakt löper nämligen ut till sommaren och än så länge har man inte nått någon överenskommelse gällande en förlängning. Därför ser Espanyol ut att sälja honom redan i vinter för att inte behöva släppa honom på fri transfer när avtalet gått ut. I så fall skulle spanjoren vara tillgänglig för så lite som 1,5 miljoner euro.

Liverpool intresserade

Nu skriver Marca att en flytt till Premier League kan bli aktuell för den unge spelaren. Enligt uppgifterna är det Liverpool som visar intresse för hans tjänster och sägs vara redo att köpa loss honom under januarifönstret. Rapporterna uppges ha nått Espanyols ledning vilket ska ha lett till att man diskuterar en kraftig höjning av Rocas utköpsklausul för att få in mer pengar för honom vid en försäljning. Huruvida engelsmännen fortfarande är intresserade av att köpa honom vid en prishöjning återstår att se, men Jürgen Klopp sägs beundra spelaren mycket.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365