Liverpool jagar Jesé Rodriguez igen

Liverpool jagar Jesé Rodriguez

Vill värva från Real Madrid

Liverpool kollar på nytt upp möjligheten att värva Real Madrids Jesé Rodriguez, uppger Daily Mirror.

Efter en svajig säsong hos Liverpool letar klubben efter ett antal förstärkningar till nästa säsong. Det har bland annat sagts att Liverpool jagar Lucas Moura och att det finns en möjlighet att Mario Götze är på väg till Liverpool. Nu kollar klubbledningen på Anfield upp möjligheten för ännu en värvning.

Den här gången är blickarna riktade mot La Liga och den spanska storklubben Real Madrid. Enligt Daily Mirror har den engelska klubben tagit kontakt med Real Madrid för att se om en värvning av Jesé Rodriguez skulle vara möjlig. Liverpool jagade Jesé Rodriguez redan i vinterns transferfönster, samtidigt som det uppgavs att spelaren ville lämna sin nuvarande klubb då han ville få mer speltid. Den engelska klubben sägs ha lagt ett bud på 23 miljoner pund, men Real Madrid tackade nej då man ville behålla spelaren.

Nu hävdas det att Jürgen Klopp skulle vara intresserad av att lägga ett nytt bud på Rodriguez. Om Real Madrid är villiga att släppa honom den här gången återstår att se.

Liverpool är dock inte den enda klubben som är intresserad av att värva den snart 23 år gamla spanjoren. I höstas ryktades det bland annat Jesé Rodriguez finns på Inters radar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply