Liverpool jagar Emil Forsberg – så mycket kräver Leipzig

Liverpool jagar Forsberg - så mycket kräver Leipzig

Forsberg fortsatt på Liverpools radar

Liverpool trappar upp sin jakt på Emil Forsberg, det rapporterar engelsk media. Enligt The Mirror ska den svenske yttermittfältare stå högst upp på Liverpools radar efter att de misslyckats med att värva Dortmunds 18-åring Christian Pulisic. 

Liverpool har under en längre period varit ute efter Dortmunds jättetalang Christian Pulisic, som gjort 21 matcher på två Bundesliga-säsonger och redan debuterat i USA:s landslag. Men värvningen verkar utebli för Merseysideklubben.

Liverpool behöver inte slösa sin tid, de kan spara sina pengar, säger klubbens sportchef Michael Zorc enligt The Sun.

Ett besked som gjort att Premier League-klubbens tränare Jürgen Klopp nu i stället har fullt fokus på att försöka knyta åt sig Emil Forsberg, som gjort stor succé för sitt RB Leipzig under höstsäsongen.

Så mycket kräver Leipzig

En eventuell affär kommer dock inte bli billig för Liverpool. Enligt tysk media kommer inte Bundesligatvåan släppa 25-åringen för mindre än 20 miljoner pund. Dessutom ska flera  klubbar vara intresserade av svenskens signatur.

– Jag har redan suttit i möte med storklubbar kring Forsberg. Jag har en bild framför mig, sa spelarens agent Hasan Cetinkaya i en intervju med Sportbladet i december.

Emil Forsberg har gjort 5 mål på 15 matcher för RB Leipzig under höstsäsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply