• Error, no group ID set! Check your syntax!

Liverpool intresserar sig för Renato Sanches

Liverpool intresserar sig för Renato Sanches

Ryktas även kunna gå till Chelsea

Bayern Münchens tonårsstjärna Renato Sanches har inte fått till mycket speltid och uppges vara villig att lämna klubben för att få tillgång till mer spel, med Chelsea, AC Milan och nu även Liverpool som jagar stjärnans signatur.

Renato Sanches har haft en tuff säsong i Bayern München. Det unga stjärnskottet har inte fått så mycket speltid som han hade hoppats på och anfallaren har fått nöja sig med sporadiska inhopp. Detta skall ha frustrerat stjärnan som vill ha mer speltid den kommande säsongen. Detta har gjort att klubbar som Chelsea och AC Milan har spetsat öronen. Båda klubbarna har uppgetts vara mycket intresserade av Sanches men Bayern är inte helt redo att släppa den 19-årige mittfältaren.

Enligt uppgifter till Metro skall Milan ha kommit med ett bud på 44,7 miljoner pund för Sanches, en låndeal med optionen att köpa. Detta är ett bud som Bayern dock skall ha tackat nej till.

En annan klubb som har gett sig in i leken är Liverpool. Enligt tyska SportBild skall Jürgen Klopp vara mycket intresserad av att låna in Sanches. Den unge, portugisiske mittfältaren sägs vara perfekt tills Klopp kan lägga händerna på RB Leipzigs Naby Keita. Klopp har länge haft ögonen på Keita, som inte uppges vara intresserad av en flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply