Liverpool förlänger med Adam Lallana och fördubblar lönen

Liverpool förlänger med Adam Lallana och fördubblar lönen

Vill hindra Tottenham från att värva stjärnan

Liverpools guldpojke Adam Lallana är i toppform för närvarande och Tottenhams tränare Mauricio Pochettino vill återförenas med sin skyddsling från tiden i Southampton, något som Liverpool inte är intresserade av och därmed beredda att erbjuda mittfältaren ett nytt kontrakt med fördubblad lön.

Liverpool är inte intresserade av att förlora Adam Lallana, klubbens stjärnmittfältare, efter att engelsmannen gjort en fin höst på Anfield och redan har bidragit med sju stycken ligamål. Detta har dock inte passerat obemärkt förbi i övriga Premier League klubbar och Lallanas gamle tränare i Southampton, Mauricio Pochettino, uppges vara intresserad av att värva tillbaka den offensive mittfältaren skriver den engelska tidningen Express.

Denna information har satt press på Liverpool, som nu är beredda att erbjuda Lallana ett nytt kontrakt. Det nya kontraktet skulle innebära att han hamnar uppe i toppen med de spelare som tjänar bäst i Liverpool, James Milner och Daniel Sturridge, på runda 120 000 pund i veckan, vilket är en fördubbling av Lallanas nuvarande situation. Mittfältaren har två år kvar på sitt kontrakt som betalar honom cirka 60 000 pund i veckan.

De franska jättarna Paris Saint-Germain har även de visat ett intresse för mittfältaren medans Pochettino sägs ha honom på toppen av sin önskelista, och planerar att slå till på den offensive mittfältaren redan nu i januarifönstret. Därför är tränare Jürgen Klopp mycket intresserad av att se Lallana bli erbjuden ett nytt kontrakt snarast.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply