Jurgen Klopp vill värva Mario Götze till Liverpool

Förra radarparet i Dortmund Götze kan återförenas i Liverpool

Mario Götzes karriär har börjat dala, men nu vill hans förre tränare, Jurgen Klopp, se till att få fart på hans karriär igen. Enligt Goal.com tänker den tyske tränaren göra ett försök att värva mittfältaren i sommar. Dock ska det inte vara klubbens prioritetsvärvning.

Liverpools Jurgen Klopp har fått möta stark kritik efter att inte lyckats värva någon spelare i januarifönstret.

– Jag ville inte bara värva en spelare för sakens skull. Vi skulle behöva en spelare som kan tillföra något, och det är svårt att hitta i en sådan spelare i januari, har Klopp tidigare sagt till tidningen The Sun.

“Kan ge honom det han behöver”

Merseyside-tränaren lovade dock att börja värva till sommaren, och nu har ett hett namn dykt upp: nämligen Dortmunds Mario Götze. Mittfältaren har sedan han avgjort VM-finalen i Brasilien 2014 inte riktigt fått spelet att klicka, och han lämnade i somras Bayern Munchen för Dortmund. Nu kan han komma att återförenas med sin gamle tränare från sin förra sejour i Bundesliga-laget.

– Jag är övertygad om att vi kan hitta rätt förutsättningar för att få fram det bästa hos Mario (Götze) igen, säger Klopp enligt Goal.com, som gärna skulle sett mittfältaren ansluta klubben redan till sommaren.

Liverpool vann sin förra match i ligan mot Arsenal. Nästa match på listan är hemma mot Burnley.

Speltips: Barcelona - PSG 8/3 - Odds tips Barca vs PSG, speltips Champions League 2017!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply