Jurgen Klopp efter uttåget: Vi måste hitta rätt spelare

Utslagna av Championschip-laget – men vill fortfarande inte värva

Liverpool är utslaget av Wolverhampthon i FA-cupens fjärde omgång. Men trots klubbens fiasko vill inte tränaren Jurgen Klopp börja köpa spelare i januarifönstret.
– Vi får inte stressa. Vi måste hitta rätt spelare först, säger tränaren i en intervju med Liverpool TV.

Det går tungt för Liverpool just nu. De har tappat rejält i ligan och ser redan nu ut, innan vi ens nått februari, att ha tappat hoppet om att vinna ligan. Man är sedan tidigare inte med i varken Champions League eller Europa League och under veckan missade man chansen att gå till Ligacup-final då Southampton blev för svåra.

Nu är man dessutom utslagna ur FA-cupen efter att åkt på däng hemma mot Wolverhampton med 2-1. Irriterade röster har börjat höras på Anfield som kräver att tränaren Klopp ska köpa in spelare redan i januarifönstret, men tysken vill inte uttala sig om att något köp skulle vara på gång.

Farligt att stressa fram köp

Den förre Dortmund-tränaren trycker på hur det skulle vara farligt att köpa in en spelare för sakens skull.

– När det kommer till transferfönstret, framför allt i januari, handlar det inte bara om att vilja. Vi måste hitta rätt spelare, det är inte lönt att köpa någon som inte kommer att platsa eller kunna bidra, säger tränaren till Liverpool TV efter förlusten i FA-cupen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365