Joe Hart är på Liverpools och West Hams radar

Joe Hart är på Liverpools och West Hams radar

Man City-målvakten intresserar konkurrenterna

Manchester Citys målvakt Joe Hart, som för närvarande är utlånad till Serie A och Torino, har återfunnit sitt självförtroende i Italien och skulle vara ett starkt bidrag för såväl Liverpool som West Ham, som båda håller ögonen på målvakten.

Manchester City-ikonen och målvakten Joe Hart blev direkt satt i frysboxen av nye tränaren Pep Guardiola efter att spanjoren anlänt, och det stod klart att den engelske trotjänarens tid i klubben var slut. Det var en insikt som gjorde målvakten själv såväl som fansen sorgsna men Guardiola gillade inte Harts spelsätt. Detta ledde till att Hart skickades ut på lån och hamnade i italienska Serie A, hos Torino, där han verkar trivas väldigt bra och har lyckats få tillbaka sitt självförtroende mellan stolparna. Den engelske landslagsmålvakten har börjat prestera bättre, vilket har lett till att ett antal Premier League-konkurrenter fått upp ögonen för målvakten.

Det italienska mediet Football-Italia skriver att både Liverpool och West Ham ryktas vara intresserade av stjärnan. Liverpool har haft en del trubbel på just målvaktssidan, då både Simon Mignolet och Loris Karius har presterat otroligt dåligt, och att ha Hart i truppen skulle kunna bidraga med erfarenhet och stabilitet, samt nyttig konkurrens. West Ham har Adrian, som inte är dålig men den spanske målvakten har inte samma kvalitéer som Hart har.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply