Emre Can på Juventus radar

bet365

Har scoutat Liverpool-spelaren under säsongen

Liverpool kan komma att förlora ännu en mittfältare. Nu ryktas det om ett Juventus har hållit ögonen på Emre Can, och kan komma att sälja honom till sommaren 2017.

Liverpool får hålla hårt i sin defensive mittfältare, Emre Can. Tysken – som anslöt sig till klubben inför säsongen 2014/15 för 120 miljoner kronor från Bayern Leverkusen – har kommit att bli en av de viktigaste spelarna i Jurgen Klopps lagbygge.

Nu kan han dock vara på väg bort. Enligt uppgifter från italienska Corriere dello Sport har Juventus scoutat 23-åringen flertalet gånger under den här säsongen, och nu väntar Serie A-klubben att lägga ett officiellt bud på Can.

Kan gå redan i januari

Daily Mail skriver att övergången kan ske redan i januari, men en ska ta uppgifterna från Daily Mail med en nya salt. Däremot är sannolikheten hög att den italienska tidningens uppgifter stämmer, och även de rapporter som säger att Juve tänker lägga beslag på spelaren till sommaren är långt ifrån omöjliga.

För Liverpools det handlar det att hamna topp 4 för att på så vis kunna kvala till Champions League. Om klubben återigen misslyckas med att kvala in till CL finns risken att de större namnen lämnar Merseyside-klubben, något som förstås skulle göra det ännu svårare för Jurgen Klopp att ta tillbaka laget till det absoluta finrummet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365