Can kan stanna längre i Liverpool

Inga januari-bud väntas – Can kan stanna i Liverpool

Emre Can är en av de spelarna som väntas kunna lämna Liverpool inom kort. Det har ryktats om att flera klubbar ska vara ute efter honom, men nu ser det ut som om han stannar säsongen ut åtminstone.

Det ryktas ofta om spelare som både är på väg in och ut från Liverpool. Det här och nästa år ser inte ut att bli några undantag. Det bland annat eftersom Emre Can ryktas vara på väg bort från klubben. Det är något som ryktats om ett tag nu.

Bland annat ska framför allt Manchester City och Juventus vara de som verkar vara närmast. Men dock ser det inte ut att bli av någon övergång redan i januari.

Can kan stanna längre i Liverpool

Juventus avvaktar

SE ÄVEN: Vad tjänar Liverpools stjärnor?

Det har varit Serie A-giganten Juventus som varit närmast en övergång, vilket de redan kunde ha slutfört i somras. Nu blev det dock inte så och istället väntas Emre Can att gå efter VM.

För det ser inte ut att bli av någon övergång från Turin-lagets sida redan till vintern. Enligt lokaltidningen Liverpool Echo så ska även Liverpool-stjärnan Can blivit irriterad när tysken fick en fråga om han var på väg bort från klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply