Axel Witsel till Liverpool?

Axel Witsel till Liverpool?

Belgaren kan gå till Premier League

Axel Witsel kan hamna i Liverpool till nästa säsong. Engelsmännen försöker utmana Juventus i jakten på att värva mittfältaren, uppger Football Italia.

Axel Witsel ryktades under sommaren vara på väg till Juventus. Men Serie A-mästaren lyckades aldrig komma överens om en övergångssumma för mittfältaren med Zenit Sankt Petersburg. Därför är spelaren fortfarande kvar i Ryssland. Nu jobbar Liverpool för att locka till sig spelaren efter den här säsongens slut, då belgarens kontrakt med sin nuvarande klubb går ut, uppger Football Italia.

Den engelska klubben kan dock få det svårt att vinna kampen om Witsel mot Juventus. Enligt uppgifter har 27-åringen redan kommit överens med den italienska klubben om ett avtal. Han påstås vara inställd att lämna Ryssland efter säsongen 2016/2017, och då ska Juventus var det självklara alternativet.

Liverpool och Juventus är inte de enda klubbarna som har kopplats ihop med Witsel under det här året. Även lag som ChelseaNapoli och Everton har påståtts vilja värva spelaren.

Witsel kom till Zenit i september 2012, då han lämnade Benfica. Hans femte säsong i den ryska klubben ser nu ut att bli den sista. Under åren i klubben har spelaren varit med om att vinna både den ryska ligan och den ryska cupen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply