Arsenal och Liverpool jagar Emil Forsberg

Arsenal och Liverpool jagar Emil Forsberg

Arsenal och Liverpool jagar Emil Forsberg

Emil Forsberg kan flytta till Premier League

Spelaren som har kontrakt med Red Bull Leipzig finns på önskelistan hos flera storklubbar i Europa, framför allt i England.

Emil Forsberg fortsätter att göra succé i tyska Bundesliga och är på väg att slå assistrekord för nykomlingarna Red Bull Leipzig. Mittfältaren som tog guld med Malmö FF för endast några år sen har blickarna på sig och nu kan 25-åringen vara på väg att flytta till Premier League, detta enligt Daily Mirror.

Tidningen rapporterar att Liverpool följt svensken under ett par säsonger men att man nu fått konkurrens av Arsenal som även de vill värva Sundsvallssonen. Det kommer dock varken bli lätt eller billigt att värva den svenska stjärnan. Forsbergs kontrakt med sin nuvarande klubb sträcker sig till och med sommaren 2022 samtidigt som Red Bull kräver drygt 25 miljoner euro för att släppa sin assistkung.

Forsberg anslöt till den tyska klubben 2015 och har sedan dess förlängt både i februari 2016 samt ett år senare, i början av februari 2017.

Stort intresse för Forsberg

Det är dock inte bara den engelska duon som ska ha visat intresse för Forsberg. Tidigare har det även pratats om att både Roma och Juventus vill värva svensken till sommaren. Även Everton ska ha anmält sitt intresse för spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply