bet365

Uppgifter: Jamie Vardy till salu

Uppgifter: Jamie Vardy till salu

Anfallaren har ingen plats i Leicester City

Leicester Citys ägare Vichai Srivaddhanaprabha är trött på dåliga attityder i omklädningsrummet från spelarna och är beredd på att sälja av en del spelare och ta in nya, och en av de som sägs kunna ryka är anfallaren Jamie Vardy, som inte har haft den bästa av säsonger.

De regerande Premier League-mästarna Leicester City har inte alls gått lika bra den här säsongen, då de har presterat under all förväntan och för närvarande fortfarande ligger väldigt nära nedflyttningszonen i Premier League. Däremot har de gjort bättre ifrån sig i Champions League, och lyckades med att slå Sevilla i åttondelen, och avancerade vidare till kvartsfinal som enda engelska klubb, där de nu kommer att möta Atlético Madrid.

Leicester Citys ägare Vichai Srivaddhanaprabha är dock inte nöjd med laget och dess insatser, och ett första steg mot att skaka liv i laget igen var att sparka tränare Claudio Ranieri. Nu planerar Srivaddhanaprabha att röra om lite i truppen, och enligt uppgifter till Goal skall han vara beredd på att sälja av en del spelare, däribland anfallaren Jamie Vardy. Den engelske anfallaren har sedan sitt genombrott under förra säsongen sjunkit rejält i prestationsnivå, vilket även stämmer för övriga laget, men anfallaren själv har varit så gott som osynlig sedan säsongen drog igång igen i höstas.

Anfallaren eftertraktades hett av Londonklubben Arsenal, som gick in hårt för att försöka värva anfallaren, men i slutändan blev det ingen affär. Premier League-mästarna sägs dock vara mycket intresserade av att sälja nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply